Din leverandør af
totalløsninger til varmecentraler
36 78 42 18
Avedøreholmen 68
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 78 42 18

Mail: info@reci.dk 

Reflexomat Compact

Reflexomat Compact: Den kompakte løsning for trykhold
Reflexomat Compact: Den kompakte Reflexomat er det konsekvente supplement i rækken af Reflex trykholdesystemer. I rækken af klassiske systemer lukker det hullet mellem Reflex membrantrykekspansionstanken og Reflexomat, der er udstyret med alle raffinementer.

På steder, hvor der kræves konstante trykforhold, og hvor pladsen anlægsbetinget er trang, imponerer reflex minimat med sin kvalitet og sin kompakte konstruktion.
Og ikke mindst det gunstige costbenefit forhold gør konceptet særdeles attraktivt.

Kredsløbets ekspansionsvand lagres i en trykbeholder. I et gasrum med en belægning, der er lukket af over for vandet ved hjælp af en butylmembran af høj kvalitet, påføres trykket med en kompressor. Stiger trykket i vandkredsløbet, lukkes der luft ud af gasrummet via en magnetventil. Driften af kompressor og magnetventil styres af en moderne styreenhed, der holder trykket konstant inden for grænser mellem +/- 0,1 bar.for trykhold


 

Reflexomat Compact: Compakt - komfort - kompressor


Den nye Reflexomat Compact er udstyret med en moderne styring med klartekstvisning, der er installeret direkte på den pulvercoatede basistank. Der kan vælges mellem fire forskellige tankstørrelser. Den påmonterede styreenhed dækker trykholdebehov indtil 2 MW i varmekredsløbet og 4 MW i kølekredsløbet. Det maksimale minimumsdriftstryk er 4,5 bar, og maks. driftstryk er 6 bar.
Teknisk brochure [PDF] (3.5 Mb)
Betjenings vejledning [PDF] (2.3 Mb)
Kontakt Reci
Du er altid velkommen til at kontakte Reci på telefon 36 78 42 18 eller via kontaktformularen herunder.
Jeg er interesseret i følgende:
*
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Hvordan fandt du os?:
*
Eventuel besked:
 
Reci ApS | Avedøreholmen 68 | 2650 Hvidovre | Tlf.: 36784218