Skip to content

AUTOMATISK VANDPÅFYLDNING PÅ KØLE- OG VARMEANLÆG

Pleno overvåger vandtrykket i anlægget og fylder automatisk ekstra vand på, hvis niveauet falder til under minimum. Dermed optimeres driften og sikkerheden i køle- og varmeanlægget.

Påfyldning af vandmængden begrænses automatisk

Intelligent regulering med hukommelsesfunktion

Påfyldning af vand på varmeanlæg

Pleno sikrer, den nødvendige vandreserve er til stede for at ekspansionsbeholderen altid fungerer optimalt. Hvis niveauet falder til under minimum, tilsættes der automatisk vand til systemet. «fillsafe» overvåger og styrer vandpåfyldningen elektronisk og medfører maksimal drift og sikkerhed.

Automatisk vand

Pleno overvåger vandtrykket i anlægget og fylder automatisk ekstra vand på, hvis niveauet falder til under minimum. Dermed optimeres driften og sikkerheden i køle- og varmeanlægget. 

Kontakt os på telefon 36 78 42 18 for at blive rådgivet om hvilken Pleno styreenhed, der passer bedst til dit behov.

Den mest sandsynlige årsag er at din ekspansionsbeholder kan være defekt. Du kan se om dit varmeanlæg mangler vand, ved at kigge på manometeret. Manometeret viser, hvor meget tryk der er på dit centralvarmeanlæg.

Aftapning af vand på varmeanlæg udføres altid manuelt via en aftapningshane.

”Intelligent og automatisk vandpåfyldning øger sikkerheden”

TRYKOVERVÅGNING OG AUTOMATISK VANDPÅFYLDNING PÅ ANLÆG

PLENO

 Trykovervågning og påfyldning iht. EN 12828-4.7.4. Pleno sikrer den nødvendige vandreserve er til stede for at ekspansionsbeholderen altid fungerer optimalt. Hvis niveauet falder til under minimum, tilsættes der automatisk vand til systemet “fillsafe” overvåger og styrer vandpåfyldningen elektronisk og medfører maksimal sikkerhed.

Gå til siden Downloads for at finde mere teknisk information.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have lavet en beregning til jeres varme- eller kølecentral, så kontakt en af vores konsulenter på telefon 36 78 42 18.