Skip to content

KVALITETSSIKRING OG GODT SMEDEARBEJDE

KVALITET SIDEN 1934

ÅRS ERFARING
0
ÅRS GARANTI
0
SERVICEVOGNE
0
MEDARBEJDERE
0
RECI udvikler, smeder, opbygger og leverer totalløsninger og komponenter til varme- og kølecentraler. Vores høje kvalitetssikring og håndværk gør os til en af de foretrukne leverandører af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og VVS-units.

VORES VÆRDIER

vi bygger på innovative løsninger og godt håndværk

Vi er åbne og tillidsfulde

Vi har fokus på mennesker

15 års produktgaranti

RECI’s produkter og anlæg er kendetegnet ved deres høje driftsikkkerhed og lange levetid. Det giver målbare besparelser på bundlinjen og i energiforbruget.

Derfor kan vi også – som de eneste i Danmark – give vores kunder 15 ÅRS PRODUKTGARANTI på beholdere i forbindelse med service aftale. Hvis du oplever de mindste driftforstyrrelser, så kontakt os.

DET HELE STARTEDE MED EN GOD IDE

RECI bliver etableret

I 1934 fik et par unge mennesker, Aastrup og Søring en god idé til at producere varmt brugsvand på en mere effektiv måde end man hidtil havde kendt. Ideen var så god, at de fik patent på den. Det effektive brugsvand blev herefter kaldt for ”Reguleret Cirkulation” og heraf opstod vores firmanavn ”RECI”.

PRODUKTIONEN UDVIDES

Gennem årene blev produktionen udvidet til at omfatte et bredt produktprogram inden for varmeforsyning, primært varmevekslere og varmtvandsbeholdere. Senere bød udviklingen på elektroniske regulatorer til centralvarme og en lang række elektroniske produkter til vidt forskellige formål.
I starten af 70’erne, blev produktionen udvidet med eksport af større VVS-produkter til fx skibe, hoteller og sygehuse.

NY LEDELSE

I slutningen af 70’erne, blev RECI overtaget af Ole Krøyer, Povl Magnussen og Svend Gramkov-Johansen.

SPECIALOPGAVER & SERVICE

I 90’erne blev specialopgaver og service hovedområderne i vores produktprogram.

NY DIREKTØR & MOTTO

I 2007 er alle aktier, samt direktør-posten overgået til ingeniør Erik Krøyer. RECI har nu efter 75 spændende år tilpasset sig til fremtidens markedsvilkår. Blandt andet under mottoet: ”RECI holder byen varm”.

FORHANDLER AF REFLEX WINKELMANN PRODUKTER

RECI indgår en spændende aftale om forhandling af Reflex Winkelmanns produkter, som vi forventer vil styrke efterspørgslen efter vores produkter yderligere.

CPH VANDTEKNIK OPKØBES

Reci vil styrke sin position som en af Danmarks førende totalleverandører til varmecentraler. Opkøb af CPH Vandteknik skal skabe afsæt for nye produkter og serviceydelser inden for korrosionsbeskyttelse og rensning af varmtvandsbeholdere.

Reci begynder at forhandle Pneumatex trykholdeanlæg

I 2018 indgår Reci en spændende aftale om forhandling og service af bla. Pneumatex trykholdeanlæg, som vi forventer vil styrke efterspørgslen efter vores produkter yderligere.

Reci får ny direktør

Henrik Bøje Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør i RECI.
Se hele pressemeddelelsen her.

Sondex teknik opkøbes

RECI opruster med køb af Danfoss-virksomheden Sondex Teknik og styrker dermed sin position i markedet. Med købet opruster virksomheden sine kompetencer og sin ekspertise inden for løsninger og komponenter til varmecentraler.
Se hele pressemeddelelsen her.

BWT køber reci

BWT Danmark har opkøbt Reci med henblik på at styrke deres positionering inden for trykhold, klimahold samt varmebeholdere og -vekslere. Reci kommer til at fortsætte som et selvstændigt firma under eget brandnavn og produktionsafdeling.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have lavet en beregning til jeres varme- eller kølecentral, så kontakt en af vores konsulenter på telefon 36 78 42 18.