Skip to content

Beboerne i Københavns Ejendomme kan fortsat regne med rent og godt varmt vand i hanerne og bruserne, efter at RECI vinder kommunalt udbud for vedligehold og servicering af varmtvandsbeholdere og vekslere.

Det vundne udbud er en toårig rammeaftale om afsyring og rens af varmtvandsbeholdere, varmtvandsvekslere samt rør- og pladevekslere. En opgave, RECI har udført for Københavns Ejendomme siden 2012, og som har en samlet værdi på 9 mio. kr.

Med opgaven følger ansvaret for at sikre rent og godt varmt vand til Københavns Ejendomme, som p.t. tæller omkring 3.500 ejendomme. Et ansvar, som adm. direktør i RECI, Henrik Bøje Jacobsen, tager meget alvorligt.

“Rent vand er selvsagt uhyre vigtigt for vores sundhed og trivsel Det gælder i høj grad også det varme vand, vi hver dag tager bad i og gør rent med. Og det stiller store krav til varmtvandsanlæggene, som ejer eller lejer af en ejendom selv bør vedligeholde og servicere for at forebygge utilsigtet energiforbrug og uønsket bakterieforekomst,” forklarer han.

Sikrer sunde og effektive varmtvandsanlæg

Uden den rette vedligehold og service kan varmtvandsanlæg hurtigt blive et mekka for uønskede bakterier som den farlige legionellabakterie. Vandtemperaturen, manglende cirkulation og urenheder er de primære risikoelementer og derfor noget af det første, som RECIs erfarne fagfolk undersøger ved servicebesøg.

“Vores fagfolk har mange års erfaring med at udføre løbende kontrol, rens og servicering af varmtvandsanlæg i større ejendomme. Ud over at modvirke uønsket bakterievækst sikrer det løbende vedligehold også, at anlægget arbejder effektivt og dermed udnytter varmen bedre. Det giver derfor besparelser – både økonomisk og i CO2-regnskabet,” siger Henrik Bøje Jacobsen, som er adm. direktør i RECI.

Om Reci

RECI er en dansk virksomhed med 86 års erfaring i levering af totalløsninger og komponenter til varmecentraler m.m. Siden 2012 har virksomheden serviceret varmtvandsbeholdere og vekslere m.m. for Københavns Ejendomme samt andre kommuner og boligselskaber. RECIs omfattende serviceprogram omfatter også trykholdeanlæg og vakuumafluftere.

Læs mere om Reci