Skip to content

VARMEVEKSLER TIL FJERNVARME OG FJERNKØL

Vores vekslerprogram dækker samtlige opgaver indenfor opvarmning og køling, og vi kan med et stort udvalg af vekslerstørrelser finde den optimale løsning der passer til dit behov. 

RECI’s loddet pladeveksler anvendes til køl, varme, damp og hedt vand og er kendetegnet ved:

Højt tryk - der sparer dig for penge

God kvalitet - der sikrer en stabil drift

Et tæt design - der beskytter mod lækage

Sammenspændte pladevekslere anvendes til fjernvarme og brugsvand og giver dig:  

En veksler der passer til dine krav - der sparer dig for energi

Lavt tab af tryk - der giver dig en stabil drift

For begge vekslertyper gælder:

De kræver meget lidt plads

Er nemme at installere

Flere tips til energibesparelser?

Læs her om RECI’s nye isoleringskapper til vekslere, du nu kan få i en 60 mm udgave.

Kontakt os på telefon 36 78 42 18 og lad os lave en vekslerberegning til din varme- eller kølecentral.

Du kan også udfylde vores produktforespørgsel.

varmtvandsvekslere

Det hedder en varmeveksler, fordi den udveksler varme mellem koldt og varmt vand.  Varmeveksleren består af en række vekslerplader hvor det varme medie bliver udvekslet fra en kreds til en anden.

En veksler bruges i forbindelse med fjernvarme og fjernkøl. Ved fjernvarme bruges en varmeveksler til produktion af varme og varmt brugsvand i ejendomme. Ved fjernkøl bruges en køleveksler til produktion af kulde. Vekslere til fjernvarme og fjernkøl giver minimal vedligehold.

Det hedder en varmeveksler, fordi den udveksler varme mellem koldt og varmt vand. Nogen bruger også udtrykket køleveksler. Varmeveksleren består af en række vekslerplader hvor det varme medie bliver udvekslet fra en kreds til en anden.

I en serviceaftale hos Reci udsyrer vi vekslere, så I kan opretholde en stabil drift med øget levetid på produkterne samt besparelser i energiforbruget. Varmevekslere, der ikke renses regelmæssigt, kalker til og bruger mere energi på at varme bygningen op. Det er dyrt for drift og miljø.

En systematisk vedligeholdt veksler holder i rigtig mange år. Varmevekslere bør udsyres hvert 1-2 år for optimal drift. En veksler der ikke har været renset i mange år kalker til og levetiden forværres derfor.

Prisen er afhængig af hvilken type, der er tale om. Kontakt os for pris, så er vi også behjælpelige med beregning og valg af type veksler.

”Vores varmevekslere er kendetegnet ved deres gode kvalitet og evne til at håndtere høje temperaturer og tryk”

Loddet pladeveksler

Den kompakte loddede pladevarmeveksler skal monteres i lodret position. Vores loddet pladevekslere anvendes til køl, varme, damp og hedt vandt.

De største modeller i vores varmevekslerprogram har som standard monteringsbolte på forsiden. Dette kan også leveres på de mindre varmevekslere efter ordre.

Funktioner og fordele ved en loddet pladevarmeveksler

  • Lave driftsomkostninger, lille indholdsvolumen og høj ydeevne gør vores loddede varmevekslerløsninger til det ideele valg til mange applikationer. Reducer omkostningerne og øg indtjeningen ved hjælp af vores loddede varmevekslerportefølje 
  • De permanent forseglede varmevekslere er en driftsikker løsning med en lang levetid. Det er dobbeltvæggede design er den ultimative beskyttelse mod lækager 
Gå til siden Downloads for at finde mere teknisk information.

Sammenspændt pladeveksler

RECI’s pladevarmevekslere er opbygget af et antal kanalplader indespændt mellem to stativplader ved hjælp af bolte.

Denne opbygning gør, at enheden let kan åbnes for eftersyn, rensning og evt. udbygning.

Funktioner og fordele ved en sammenspændt pladeveksler

  • Oplev fordelen ved en individuelt tilpasset løsning, der matcher dine krav perfekt og reducerer dit energiforbrug
  • Den høje ydeevne og det lave tryktab betyder, at du undgår udnødvendige belastninger af systemet og optimerer samtidigt systemets samlede ydeevne 
  • Designet giver dig en kompakt løsning, som fylder meget lidt, er let at installere og giver nem adgang til vedligeholdelse.
Gå til siden Downloads for at finde mere teknisk information.
HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have lavet en beregning til din varme- eller kølecentral, så kontakt en af vores konsulenter på telefon 36 78 42 18.