Skip to content

Energipakke til Varmtvandsbeholdere

Spar op til 30% på energiforbruget med en lille opgradering… 

Nu kan du spare endnu mere ved at få fingrene i vores nye energipakke, eller opgradering om du vil…der hjælper dig til endnu bedre afkøling og besparelser på varmeregningen.

Kan det være rigtigt?

Ja, det kan det faktisk, for det er selvfølgelig testet godt igennem:

  • Testen blev lavet i et lejlighedskompleks i Hillerød
  • Testen og dokumentationen er lavet af Danfoss

Testen viste store besparelser!

2-4 graders besparelse på vandet

En reel besparelse på op til mellem 25-30% på energiforbruget!

Hvordan virker energipakken?
VVB funktionsbeskrivelse

Når en varmtvandsbeholder er ved at blive tømt for varmt vand, giver beholderføleren besked til styringen som igen giver besked til reguleringsventilen, der åbner for flow af fjernvarmevand i varmefladen. Når beholderen igen er fyldt med vand til det valgte setpunkt, giver føleren besked til styringen, der efterfølgende giver besked til reguleringsventilen, der lukker for flow af fjernvarmevand i overfladen. Varmtvandsbeholder er nu ladet op med “paratvand” og klar til en ny cyklus.Beholderen har en stor hedeflade og er designet til brug sammen med varmepumper, gaskedler, pillefyr og fjernvarme.

Returbegrænserfunktion
For at sikre sig, at fjernvarmevandets returtemperatur ikke bliver for høj, har de fleste styringer i dag mulighed for at tilslutte en returbegrænserføler. 
Hvis returtemperaturen overstiger setpunktet, typisk 35°C, vil styringen lukke lidt for reguleringsventilen for at holde vandet længere i varmefladen, med bedre afkøling til følge. 


Normalt forbrugsmønster pr. døgn.

Hvordan virker Energipakken?

Klimastaten kommunikerer med energimåleren via en meter-bus således, at maximum flow kan tastes direkte i klimastaten og en flowbegrænsning opnås. Ladetiden forlænges dermed for varmtvandsbeholderen med mærkbart bedre afkøling til følge.

Såfremt den indtastede minimumstemperatur overskrides, vil styringen midlertidigt ophæve flowbegrænsningen og ladetiden går tilbage til normal med tilhørende højere effekt her og nu!

Når minimumstemperatur igen er opnået, vender klimastaten tilbage til den indtastede flowbegrænsning. 

Kontakt os på telefon 36 78 42 18 og hør mere om vores energipakke til varmtvandsbeholdere.

Varmtvandsbeholder med grå baggrund

”Energipakken til varmtvandsbeholder sparer dig for op til
mellem 25-30% på energiforbruget”

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have lavet en beregning til jeres varme- eller kølecentral, så kontakt en af vores konsulenter på telefon 36 78 42 18.