Skip to content

Reci vil styrke sin position som en af Danmarks førende totalleverandører til varmecentraler. Henrik Bøje Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør, og opkøb af CPH Vandteknik skal skabe afsæt for nye produkter og serviceydelser inden for korrosionsbeskyttelse og rensning af varmtvandsbeholdere.

Reci med base i Hvidovre har i de seneste år haft en betydelig vækst som totalleverandør af service og produkter til varmecentraler. For at understøtte og styrke væksten har ejerne, Erik og Karsten Krøyer, ansat Henrik Bøje Jacobsen som ny administrerende direktør. Han skal udvikle og gennemføre en strategi for både organisk vækst og opkøb af relevante virksomheder.

Henrik Bøje Jacobsen afløser Erik Krøyer, der udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen.

”Vi har fået en administrerende direktør, der har et dybt kendskab til vores branche og samtidig kan tilføre en række kompetencer inden for ledelse, organisation, strategi og forretningsudvikling,” siger Erik Krøyer.

”Samtidig får vi frigjort ressourcer i ejerskabet, så vi kan fokusere endnu mere på den langsigtede udvikling af virksomheden,” lyder budskabet fra broderen, Karsten Krøyer.

Henrik Bøje Jacobsen er 55 år og har arbejdet i vandbranchen siden 1982. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i virksomheden EWC Nordic, som han selv var med til at bygge op. Gennem de sidste mange år har han primært arbejdet med forretningsudvikling samt ledelse, strukturering og tilpasning af organisationer, herunder også internationalt.

”Reci er en god og solid virksomhed med dygtige og erfarne medarbejdere og et stort potentiale i varmesektoren. Virksomheden har været i en positiv udvikling i en årrække, og jeg glæder mig rigtig meget til at yde mit bidrag til væksten i Reci,” siger Henrik Bøje Jacobsen.

Reci opkøbte CPH Vandteknik for to år siden. CPH Vandteknik er specialiseret i elektrolyse, der anvendes som korrosionsbeskyttelse i for eksempel varmtvandsbeholdere og galvaniserede stålrør.

”Opkøbet af CPH Vandteknik har styrket Recis kompetencer og produktsortiment inden for elektrolyse og korrosionsbeskyttelse. Nu bliver opgaven at udnytte synergierne mellem de to virksomheder til at skabe endnu bedre produkter og serviceydelser til glæde for vore kunder i varmesektoren,” fastslår Henrik Bøje Jacobsen.