Skip to content

RECI køber Sondex Teknik og styrker dermed sin position i markedet. Med købet opruster virksomheden sine kompetencer og sin ekspertise inden for løsninger og komponenter til varmecentraler.

Sondex Teknik er et velkendt navn inden for VVS-sektoren, hvor virksomheden bl.a. har leveret beholdere og varmevekslere til byggeri og industri. Derfor var adm. direktør i RECI, Henrik Bøje Jacobsen, glad for muligheden for at købe virksomheden af Danfoss.

”Jeg ser et stort uudnyttet potentiale i Sondex Teknik, som vi kan være med til at udnytte. Samtidig får vores virksomhed tilført flere kompetencer og mere ekspertise inden for vores kerneområde. Det betyder, at vi fremover kan hjælpe endnu flere kunder med endnu flere opgaver,” forklarer direktøren for RECI, der overtager alle aktiver og medarbejdere i Sondex Teknik d. 2. januar 2019. I den forbindelse skifter virksomheden også navn til RECI.

I tråd med visionen

Købet ligger ifølge ejer Erik Krøyer helt i tråd med RECIs vision om at være en af landets førende totalleverandører til varmecentraler. Den position vil man bl.a. opnå gennem såvel organisk vækst som strategiske opkøb.

”Købet af Sondex Teknik kommer helt klart til at styrke vores position i markedet. Vi ser potentialet, og vi har en strategi på plads for den videre udvikling af forretningen. Derudover ser vi frem til at byde 17 nye kolleger velkomne i RECI,” siger ejeren.

Henrik Bøje Jacobsen uddyber afslutningsvis, at RECIs salgsafdeling kommer til at flytte ind i Sondex Tekniks nuværende domicil i Glostrup, mens adressen på Avedøreholmen i Hvidovre kommer til at huse virksomhedens produktions- og serviceafdelingen.

Om RECI

RECI er en dansk virksomhed med 84 års erfaring i levering af totalløsninger og komponenter til varmecentraler m.m. Produktionen består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-units. Serviceaftaler af bl.a. beholdere, vekslere, automatik, trykholdeanlæg og vakuumafluftere er også en del af virksomhedens omfattende serviceprogram.

Læs mere om RECI